Retourneren & Levering

Vind hier de informatie over het verzenden en retourneren van de bestelde producten.

Retourneren & Verzending

Wij besteden de uiterste zorg aan uw bestelling en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Tijdens deze periode dient het product onbeschadigd, ongebruikt en op kosten van de klant in de originele verpakking te worden geretourneerd.*

U haalt het product alleen uit of gebruikt het alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt behouden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en aanduidingen redelijkerwijs in originele staat en verpakking op eigen kosten retourneren. Het geld wordt zo snel mogelijk teruggestort (excl. de bezorgkosten).

Verzenden

Wij streven ernaar om uw pakket binnen 1-3 dagen na bevestiging van uw bestelling te bezorgen indien het product niet op voorraad is nemen wij contact met u op over de daadwerkelijke levertijd.

Verzendtijd

Nederland: 1-3 werkdagen.
Europa: 5-10 werkdagen.
Buiten Europa: 7-15 werkdagen.

Verzendkosten

Verzending in Nederland kost € 4,99.
Verzendingen buiten Nederland kosten €14,99.

Levertijd

De verwachte bezorggegevens van uw bestelling worden binnen 1-2 werkdagen met trackingcode naar uw e-mailadres gestuurd dat u hebt gebruikt om een ​​bestelling te plaatsen.