Over ons

The Company

Over Ons

Gandong is ontstaan uit een idee van een aantal Molukse vrienden, die in 2020 samenkwamen met slechts een paar ideeën en een merk. Samen besloten we om hoogwaardige producten te gaan maken en te verkopen, met een speciale focus op Molukse culturele producten. Ons bedrijf is gebaseerd op het idee van verbondenheid, het delen van ervaringen en het ondersteunen van de Molukse cultuur. We geloven dat het belangrijk is om de Molukse cultuur levend te houden, en daar dragen wij ons steentje aan bij.

Bij Gandongofficial.com streven we ernaar om jou te voorzien van producten die niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar die ook tot nadenken stemmen. We bieden een breed scala aan Molukse geïnspireerde producten, van kleding tot accessoires en decoraties. Naast het bieden van gemak en veilige inkoopmogelijkheden, streven we naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voordat we jouw bestelling verzenden, controleren we altijd zorgvuldig de producten in onze opslag, om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.

Bedankt dat je voor Gandong kiest, en we blijven ons inzetten om jou hoogwaardige en inspirerende Molukse producten te bieden.

Team Gandong

ps: Wil je meer weten over ons bedrijf en onze missie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.